Uw vakantiewoning verhuren aan de Costa Blanca.

Een tweede huis in Spanje is leuk, maar brengt wel de nodige kosten met zich mee. Veel mensen besluiten daarom om hun Spaanse woning een deel van het jaar te verhuren.

Bent u daarom op zoek naar een beheerder voor uw vakantiewoning aan de Costa Blanca? of bent u van plan om uw vakantiewoning te verhuren in de periode dat u er niet bent. Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Wij kunnen op verzoek de zorg van deze zware taak op ons nemen en uw vakantiewoning voor u verhuren en beheren. Hierdoor kan de zware last van hypotheek en urbanisatiekosten wat lichter worden. U kunt er ook voor kiezen om uw woning voor een langer termijn te verhuren, het voordeel hiervan is dat uw verzekerd bent van een extra bron van inkomen.

Servicedienst.

Indien u uw vakantiewoning niet wilt verhuren, bieden wij u ook met onze servicedienst onze maandelijkse service aan om uw huis te verzorgen en beheren of te poetsen.

Veel huiseigenaren aan de Costa Blanca wonen slechts een gedeelte van het jaar in hun vakantiewoning in Spanje. Gedurende de tijd dat zij niet aanwezig zijn staat de woning leeg. Een bron van zorgen aangezien uw eigendom min of meer onbeheerd wordt achtergelaten.

Voor deze huiseigenaren kunnen wij met onze servicedienst het volledige beheer van de woning voor onze rekening nemen. Hierbij moet denken aan regelmatige controle uitvoeren op inbraak of vandalisme, woning luchten; water laten stromen en post beheer. u kunt er ook voor kiezen om deze servicedienst te gebruiken als post adres of sleutel adres.

Neem contact met ons op en vraag naar onze voorwaarden omtrent het verhuren van uw vakantiewoning of onze servicedienst.

© 2018 HurenSpanje Contacteer ons